Heinäveden helluntaiseurakunta


Jimmy Thitz


 

Jimmy ja SaaraSeurakuntamme työntekijän Jimmy Thizin eläkkeelle siirtymistä juhlittiin Su. 7.5.2017. Muistoksi hyvästä yhteistyöstä Jimmyn tarina:

Perheeseeni kuuluu vaimoni Saara ja tytär perheineen. Olen siis myös isoisä.

Tulin uskoon vuonna 1982. Koin valtavan muutoksen elämässäni. Arvomaailmani muuttui kertaheitolla. Vapauduin tupakasta ja  viinasta. Myöskin suhde rahaan ja maailmaan muuttui.

Minua ei enää tyydyttänyt se elämä, jota maailma tarjosi. Se alkoi tuntua tyhjältä ja merkityksettömältä. Ajattelin tätäkö tämä kaikki on, eikö ole mitään parempaa. Eikö elämällä todellakaan ole muuta tarkoitusta kuin se, että täällä maailmassa eletään vähän aikaa ja kuollaan sitten pois.

Tänä päivänä kiitän Jumalaa, että sain tulla uskoon. Antaa elämäni Kaikkivaltiaan Jumalan käsiin. Siinä on niin turvallista olla.

Heinävedellä toimin seurakunnassa julistus- ja opetustyössä. On ollut surullista nähdä ja kuulla kuinka Jumalan Sanaa ei enää arvosteta ja kunnioiteta maassamme.

Moraalittomuus ja välinpitämättömyys ovat lisääntyneet. Varsinkin nuoret ja lapset voivat pahoin. Heillä ei ole elämässään oikeita esikuvia eikä rakkaudellisia rajoja. Kun he eivät niitä löydä, kokevat he turvattomuutta.

Koen tehtäväkseni kertoa maailman Vapahtajasta, Jeesuksesta Kristuksesta, joka sovitti syntimme Golgatan ristillä. Hänen puoleensa voi jokainen ihminen kääntyä. Kuka tahansa voi rukoilla; Jeesus minä tarvitsen Sinua. Anna minun syntini anteeksi ja anna minulle voimaa seurata Sinua. Siitä lähtee muutos, joka vaikuttaa koko elämään ja kantaa aina iankaikkisuuteen asti. Jumala Sinua siunatkoon.